ЕНДОСКОПИЯ И ЛАПАРОСКОПИЯ

Ендоскопското изследване представлява минимално инвазивна диагностична продцедура. Ендоскопията е метод, с който се прави оглед на трудно достъпни части в тялото в реално време. Чрез този диагностичен метод може да се установят редица заболявания още в ранен стадий. Освен бързото поставяне на диагноза с ендоскопията могат да се отстранят чужди тела, полипи и други.

В Многопрофилна ветеринарна клиника – Варна предлагаме следните ендоскопски процедури:

Ендоскопия на дихателен тракт – Риноскопия, Ларингоскопия, Трахеоскопия и Бронхоскопия

Прави се при индикации за проблеми с дихателната система или чужди тела.

Ендоскопия на горен храносмилателен тракт – Езофагоскопия, Гастроскопия и Дуоденоскопия

С ендоскопията на горен храносмилател отдел могат да се диагностицират възпаления и язви на хранопровод и стомах, успешно могат и да се отстранят чужди тела.

Ендоскопия на долен храносмилателен тракт – Колоноскопия

Използва се за изследване на дебелото черво. С този метод могат да се диагностицират полипи и образувания.

Пикочополов тракт – Вагиноскопия, Уретроскопия, Цистоскопия

Изследване на пикочополовия тракт. Екстракция на камъни и полипи от пикочен мехур.

Видеоотоскопия – изследване, чрез което се постига пълен оглед на ушния канал до тъпанчевата мембрана. Позволява цялостна оценка и промени на тъпанчевата мембрана. Ендоскопията е метод, който много често в комбинация с други диагностични методи може да доведе до поставяне на диагнозата на вашият четириног приятел.

Лесен достъп до модерна апаратура

Запазете час

Всички диагностични процедури изискват прецизно изпълнение и определено технологично време за осъществяване и интерпретация. Моля запазете си час на тел. 0875/33 10 66.

Сертифицирани специалисти

Екипът на МВК – Варна е висококвалифициран и лицензиран за работа с най-съвременната апаратура за диагностика и лабораторни изследвания.

Ранна диагностика

Ранната диагностика при редица заболявания могат да увеличат шансовете за успешно лечение до 80%. Не отлагайта, а се възползвайте от нашата модерната апаратура и лаборатория.

За въпроси моля обадете се на 052 580 557

Или изпратете своето запитване по имейл

Ще се свържем с Вас в рамките на един работен ден.

Други услуги

Многопрофилна Ветеринарна Клиника – Варна предлага пълна медицинска грижа за своите пациенти като лаборатория, хириргия, акушер-гинекология, ортопедфия и много други.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.