Ортопедия, неврохирургия, коремна хирургия, гръдна хирургия, реконструктивна хирургия, хирургия при спешни състояния

ХИРУРГИЯ

При нас работят цял екип от опитни лекари в областта на неврологията, неврогирургията и ортопедията, което позволява екпресно и приоритетно диагностициране и хирургично лечение на най-спешните състояния в тези областти. Клиниката събира под един покрив всички диагностични модалности, екип от анестезиолози и лекари с значителен опит в хирургията, с което предлагаме несравнимо ниво на обслужване на всички спешни, ортопедични и неврологични пациенти. Имаме дългогодишен опит в гръдната, коремната и реконструктивната хирургия, както и в хирургия при спешни състояния.

Всички спешни неврологични пациенти се третират с приоритет !!!

Нужно е просто да ни предопредите на телефон 0875/33 10 66

Лесен достъп до модерна апаратура

Запазете час

Всички диагностични процедури изискват прецизно изпълнение и определено технологично време за осъществяване и интерпретация. Моля запазете си час на тел. 0875/33 10 66.

Лицензирани Професионалисти

Екипът на МВК – Варна е висококвалифициран и лицензиран за работа с най-съвременната апаратура за диагностика и лабораторни изследвания.

Ранна диагностика

Ранната диагностика при редица заболявания могат да увеличат шансовете за успешно лечение до 80%. Не отлагайта, а се възползвайте от нашата модерната апаратура и лаборатория.

За въпроси моля обадете се на 052 580 557

Или изпратете своето запитване по имейл

Ще се свържем с Вас в рамките на един работен ден.

Други услуги

Многопрофилна Ветеринарна Клиника – Варна предлага пълна медицинска грижа за своите пациенти като лаборатория, хириргия, акушер-гинекология, ортопедфия и много други.