ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ХРАНИ И АКСЕСОАРИ

Правилният избор на хранене е едно от най-важните неща в отглеждането на Вашия домашен любимец. Ние от екипа на Многопрофилна ветеринарна клиника сме се погрижили за това да осигурим избор от храни и аксесоари, покриващи и най-деликатните нужди на вашите животни. При нас ще откриете богата гама от ветеринарни продукти на познати и водещи марки на пазара, контролирани от професионалисти в областта на храненето и грижата за вашите четириноги приятели.

Заповядайте при нас, нека заедно да открием най-краткия път до пълното щастие на Вас и вашият домашен любимец.

Нашият екип ще Ви посрещне с много усмивки и добро настроение.

Водещи марки, с които работим:

Royal Canin, Hills, Versele Laga, Purina ProPlan, Nuevo, Piper, Brit, Virbac, Dechra, Schesir, Eucanuba и други.

Лесен достъп до модерна апаратура

Запазете час

Всички диагностични процедури изискват прецизно изпълнение и определено технологично време за осъществяване и интерпретация. Моля запазете си час на тел. 0875/33 10 66.

Сертифицирани специалисти

Екипът на МВК – Варна е висококвалифициран и лицензиран за работа с най-съвременната апаратура за диагностика и лабораторни изследвания.

Ранна диагностика

Ранната диагностика при редица заболявания могат да увеличат шансовете за успешно лечение до 80%. Не отлагайта, а се възползвайте от нашата модерната апаратура и лаборатория.

За въпроси моля обадете се на 052 580 557

Или изпратете своето запитване по имейл

Ще се свържем с Вас в рамките на един работен ден.

Други услуги

Многопрофилна Ветеринарна Клиника – Варна предлага пълна медицинска грижа за своите пациенти като лаборатория, хириргия, акушер-гинекология, ортопедфия и много други.