СТАЦИОНАРНО ЛЕЧЕНИЕ И ХОТЕЛ

Многопрофилна Ветеринарна Клиника – Варна разполага с 6 обособени стационарни помещения с общо 47 индивидуални клетки за нашите пациенти и осигурено 24-часово медицинско наблюдение. Кучешкият стационар е разделен в две помещения – стационар за малки кученца и стационар за големи кучета с просторни високи боксове, които позволяват лесно обслужване и комфортен престой. В клетките и боксовете кучетата са настанени в удобни легълца, режимът на хранене се съобразява с обичайната им рутина, а сутрин и вечер задължително се извеждат на разходка, когато състоянието им позволява.

В Многопрофилна Ветеринарна клиника – Варна практикуваме така наречената „cat-friendly practice“ и за нас е особено важно нашите мъркащи пациенти да бъдат необезпокоявани по време на болничния си престой и стресът за тях да бъде сведен до минимум. Поради това нашият котешки стационар представлява тиха слънчева стая, отдалечена от кучешкия лай и суматохата. Във всяка клетка котките разполагат с меко легло, одеялце, котешка тоалетна и индивидуални купички за храна и вода, а по-срамежливите получават допълнително скривалище, където да се чувстват защитени и спокойни.

Не сме пропуснали да помислим и за нашите екзотични пациенти – зайчета, морски свинчета, чинчили, таралежчета и други – те също имат нужда от тишина и спокойствие, затова за тях имаме отделно помещение с клетки без решетки, които предотвратяват евентуално нараняване или бягство.

Пациентите ни, които боледуват от заразни инфекциозни заболявания, се настаняват в обособен инфекциозен стационар, където режимът на влизане е строго контролиран – там се допускат максимум двама служители за деня, които задължително обличат необходимото защитно облекло – ръкавици, халат, калцуни и маска. Защитното облекло се сменя при обслужването на всеки отделен пациент, всички консумативи са еднократни, купичките са строго индивидуални, а дезинфекцията се извършва по определен график, за да избегнем риска от предаване на инфекциозните заболявания.

Нашите най-критични пациенти, както и тези, които излизат от операция, се настаняват в клетки, които позволяват постоянно наблюдение, обдишване с кислород, затопляне и възможност за бърза реакция при влошаване на състоянието им.

Лесен достъп до модерна апаратура

Запазете час

Всички диагностични процедури изискват прецизно изпълнение и определено технологично време за осъществяване и интерпретация. Моля запазете си час на тел. 0875/33 10 66.

Сертифицирани специалисти

Екипът на МВК – Варна е висококвалифициран и лицензиран за работа с най-съвременната апаратура за диагностика и лабораторни изследвания.

Ранна диагностика

Ранната диагностика при редица заболявания могат да увеличат шансовете за успешно лечение до 80%. Не отлагайта, а се възползвайте от нашата модерната апаратура и лаборатория.

За въпроси моля обадете се на 052 580 557

Или изпратете своето запитване по имейл

Ще се свържем с Вас в рамките на един работен ден.

Други услуги

Многопрофилна Ветеринарна Клиника – Варна предлага пълна медицинска грижа за своите пациенти като лаборатория, хириргия, акушер-гинекология, ортопедфия и много други.